سالاد سزار از سالاد های پرطرفداری است که طعم فوق العاده ای دارد و به سادگی قابل تهیه است.
کاهو: یک بوته
سینه مرغ: یک عدد
نان تست: ۷-۵ ورق
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش: نصف عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پنیرپارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲حبه
سس ووسترشر(Worcester): یک قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه و سروسالاد سزار:
کاهو را به قطعات درشت خرد می کنیم. سینه مرغ را فیله کرده و در ماهیتابه با روغن کم گریل می کنیم. نان تست را به قطعات مربعی یک سانت در یک سانت خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون و سیر رنده شده به مدت دو دقیقه تفت می دهیم.
در ظرف سرو سالاد سزاربه ترتیب کاهو- سس سالاد سزار- مرغ گریل شده- نان تست تفت داده شده را اضافه می کنیم و روی آن ها کمی پودر پنیر پارمزان می پاشیم. به همین راحتی سالاد سزار شما آماده است.
نکات تکمیلی:
- لبه های نان تست را با چاقو یا قیچی جدا کنید.
- برای طعم دادن به مرغ می توانید از سیر و فلف سیاه استفاده کنید.
- سس سالاد سزاربه روش های مختلفی تهیه می شود.
- مواد اولیه این سالاد برای 4 الی 5 نفر مناسب است.
درباره این سایت