مواد لازم برای تهیه کیک هویج 

آرد: ۲ پیمانه

شکر: 1 پیمانه

تخم مرغ: 4 عدد

هویج رنده شده: 2 پیمانه

روغن مایع: 3/4 پیمانه

وانیل: 2 قاشق چایخوری

دارچین: 2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: 1و نیم قاشق چایخوری

مغز گردو: نصف پیمانه


طرز تهیه کیک هویج

1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.

2. روغن را اضافه می کنیم و دوباره با هم زن میزنیم.

3. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

4. هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

5. کف قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه را میریزیم و در فر با دمای 180 که یک ربع زودتر روشن کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها