آرد: ۲ پیمانه
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
هویج رنده شده: 2 پیمانه
روغن مایع: 3/4 پیمانه
وانیل: 2 قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1و نیم قاشق چایخوری
مغز گردو: نصف پیمانه
1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
2. روغن را اضافه می کنیم و دوباره با هم زن میزنیم.
3. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
4. هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
5. کف قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه را میریزیم و در فر با دمای 180 که یک ربع زودتر روشن کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.
درباره این سایت